En ljuvlig (och julig) upplevelse för alla

Mitt i naturen, men bara några minuter från stan, serverar vi Stockholms bästa  julbord. Om vi går efter våra gästers betyg alltså. Det kan bero på att vi lagar all mat från grunden och dukar fram både klassiska och moderna delikatesser, och ser till att alla oavsett preferenser blir nöjda. Våra hängivna kockar och bagare lovar att veganer, köttätare och allt däremellan kommer att bli mätta, belåtna och lyckliga.
 
 
Julbordet på Storstugan inleds med hemkokt glögg vid utomhusbrasan för att sedan välkomnas till bords i vår stora, varma och ombonade matsal där allt det härliga väntar. Det serveras bland annat hemmagjord sill, egenrökt korv, långbakad fläsksida, saltbakad rödbeta med svartvinbärsvinigrette och brynt smör, svenska gårdsostar, eldad pumpa med grönmögelost, saffranssemla, rispannacotta och mycket mycket mer. Dessutom har vi fantastiska lekrum för barnen när det börjar bli svårt att sitta still. Här finns utklädning, pyssel, legobyggen, spel och massa annat skoj!

 

Julbordet dukas fram mellan 24 november och 22 december och vi har plats för sällskap upp till 100 personer.

 

Onlinebokningen är öppen för fredagkvällar, lördagar och söndagar för sällskap upp till 12 personer. För bokning övriga tider och större grupper mejla jul@hellasstorstugan.se

 


Varmt välkomna!